PlaqueOff 180 g

63,14 €
30 päivän alin hinta: 63,14 €
Vertailuhinta: 0.30 €/g

Plaque Off on merilevästä valmistettu luonnontuote, joka ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista hampaan pinnalle ja vähentää siten suuontelon bakteeripitoisuutta.

Saatavilla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed faucibus rhoncus metus. Phasellus eu lectus ipsum. Vivamus vestibulum suscipit urna sed aliquet. Praesent laoreet est non felis convallis, et egestas libero feugiat. Ut facilisis fermentum sapien in consectetur. Etiam vulputate neque metus, a ornare velit dignissim ut. Nunc vel tristique augue. Donec nec nibh in magna pellentesque luctus vel sed mauris. Mauris sit amet mattis mi. Aenean eleifend rutrum lacus, ut consequat dui pharetra in.

Tuotekuvaus

Plaque Off on merilevästä valmistettu luonnontuote, joka ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista hampaan pinnalle ja vähentää siten suuontelon bakteeripitoisuutta.  Plaque Off -jauheen ainesosat siirtyvät ruoansulatuksessa vereen, jolloin ne tekevät syljen koostumuksesta sellaisen, että se vähentää pahaa hajua, pehmentää hammaskiveä sekä ehkäisee uusien plakkikerrostumien kiinnittymisen.

Annostelu
Koirat alle 10 kg ja kissat: ½ – 1 annosmitta* päivässä.
Koirat 10-25 kg: 1 – 2 annosmitta päivässä.
Koirat yli 25 kg: 2 annosmitallista päivässä.

Annos voidaan kaksinkertaistaa kunnes tulokset näkyvät. Sen jälkeen palataan normaaliannostukseen. (*Annosmitan tilavuus on 0,5 ml ja se löytyy pakkauksesta.) Sekoita ruokaan tai ripottele ruoan pinnalle.

Aloita pienemmällä annoksella, jotta eläin tottuu makuun, ja sen jälkeen lisää annosta. Annos sekoitetaan ruokaan tai ripotellaan sen päälle. Pahanhajuisen hengityksen ja hammaskiven vähenemiseen kuluva aika vaihtelee eläimittäin. Annos voidaan kaksinkertaistaa kunnes tulokset näkyvät. Sen jälkeen palataan normaaliannostukseen.

Koostumus
Ravintoaine, joka perustuu 100 % merileväjauheeseen. Luonnonvarainen kasviaine Algae D1070, Ascophyllum Nodosum.

Tuotetiedot

Pakkauskoko 214 g
Päiväys 31.8.2028
Markkinoija Kruuse
SKU 200025
EAN 7350021300317
Kategorioita